Arxiu Municipal de Benimodo
/Plaça Major, 1, 46291 Benimodo, València

Arxiu Municipal de Benimodo

Desplaçament

En un principi l’Arxiu estava en la planta baixa de l’Ajuntament, on va patir les inundacions de 1982 i 1987. Es va traslladar a la primera planta i a la segona, on es va habilitar una habitació per a l’Arxiu junt al Saló de Plens.

Posteriorment i per problemes d’espai d’arxiu es va traslladar; la part històrica a l’edifici de l’Antic Casino Republicà i la part administrativa a la segona planta de la Casa de la Cultura.
Des de 2004 l’Ajuntament de Benimodo està adherit al Servei d’Arxius de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb 3 mòduls mensuals i un total de 132 hores anuals.

Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo Arxiu Municipal de Benimodo

Fons documentals

  • Fons Arxiu Municipal de Benimodo
  • Fons Jutjat de Pau
  • Fons Cambra Agrària Local (Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos de Benimodo)

Fons destacats

Les sèries imprescindibles per a l’estudi de la institució son;

  • Els llibres d’ Actes del ple (1775-2014).

  • Comptes municipals (1815-2016).

  • Eleccions (1761-2009), padrons d’habitants (1743-2017).

  • Llicències d’obra (1774-2017).

Pressupost ordinari (1822-19), pòsit (1752-1978), etc.
La documentació més antiga data de 1616 i esta dins la sèrie de correspondència d’entrada.

Serveis i activitats

Servei intern a l’Administració.

Servei extern al ciutadà;

– Sala de Consulta

– Servei de fotocòpies

Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visitans ·

Escriu-nos, envian's imatges

Pujar imatges

En enviar accepte la política de privadesa

Visita'ns, crida'ns

Adreça

Plaça Major, 1, 46291
Benimodo, València

On estem