Arxiu Municipal de Callosa de Segura
/Plaça Reina Sofia, 6 - 03360. Callosa de Segura. Alacant

Arxiu Municipal de Callosa de Segura

Desplaçament
Personal: Tècnic d'Arxiu

L'Arxiu de Callosa de Segura, organitza, conserva, custòdia i difon, la documentació produïda per l'Ajuntament de Callosa de Segura, així com també, altres fons particulars.

Fons documentals

Fons de l’Ajuntament de Callosa de Segura

Fons de José Canales Cascales

Fons de Jesús Miguel Cayuelas Pinan

Fons de la Cambra Agrarian

Fons de la Llar del Productor

Documents més destacats

Els 15 llibres en pergamí que daten del 1582 al 1826.

Serveis i activitats:

Presta documentació a l’Administració i als ciutadans. Fa exposicions de divulgació documental i jornades de portes obertes.

Dates extremes: 1582-actualitat

Vídeo

Dia Internacional dels Arxius, 9 de juny de 2020

L’Arxiu Municipal de Callosa de Segura se suma a la celebració del Dia Internacional dels Arxius (9 de juny), amb una iniciativa que aquest any el Consell Internacional d’Arxius ha formulat amb el tema “Empoderar Societats del Coneixement”.


Aquest any, a causa de la situació actual, les jornades de portes obertes es traslladen a l’entorn virtual. I per això, l’Arxiu Municipal de Callosa de Segura ha preparat un vídeo sobre la Història de l’Arxiu, gràcies a l’aportació de totes aquelles persones que, plasmant en fotografies moments, han contribuït a enriquir la història de Callosa de Segura.

Documents digitalitzats

Comissió Permanent

La Comissió Permanent és l’antecedent de la Comissió de Govern, avui Junta de Govern local. La formaven l’alcalde i tinents d’alcalde i tractava qüestions relatives als serveis de recaptació i dipositaria, contractació i concessió d’obres i serveis, nomenament de funcionaris o alienació de sobrants de via pública.

De 1949 A 1951

Exposicions:

Postals antigues de Callosa a la Casa de Cultura

Jesús Miguel Cayuelas Pina un gran investigador callosí.

Galeria de l'Arxiu Municipal de Callosa de Segura

Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns ·

Escriu-nos, envia'ns imatges

Pujar imatges

En enviar accepte la política de privadesa

Visita'ns, crida'ns

Adreça

Plaça Reina Sofia, 6 - 03360. Callosa de Segura. Alacant

Xarxes de l'Arxiu Municipal de Callosa de Segura

On estem