Arxiu Municipal de Pego
/Carrer Sant Domènec, 5, 03780 Pego, Alacant

Arxiu Municipal de Pego

Desplaçament

L’Arxiu Municipal de Pego recull la documentació produïda i generada pel pas del temps per l’ajuntament de Pego, i també per altres documents diversos que s’incorporen per donacions o adquisicions, amb la garantia de conservació, organització i servei al públic.

Funciona com a centre d’informació interna i externa i per a la investigació històrica de Pego obert als investigadors i també al públic en general.

El fons de l’arxiu el forma tota la documentació procedent de l’activitat del consell i després Ajuntament de Pego, des de mitjans del segle XV fins als nostres dies.
Dates extremes 1488-1980.

Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego Arxiu Municipal de Pego

Fons documentals

  • Llibres de béns des del segle XV.
  • Actes de consell des de 1555.
  • Llibres de justícia des del segle XVI.
  • Correspondència, padrons, eleccions, comptabilitat, quintes…. Destaca la continuïtat de les sèries documentals.


Fons destacats

Llibres de la Peita de 1488, 1539 i 1616.

Serveis i activitats

  • Consulta en sala.
  • Consulta per correu electrònic.
  • Consulta genealògica.
  • Tallers d’història local.
  • Jornades d’estudis «Carmel Giner Bolufer».
  • Cicles de memòria històrica.

Novetats de l'Arxiu Municipal de Pego

/// Dimarts 13 febrer 2023

DONACIÓ DE BIENVENIDA I MARI CARMEN ORTOLÀ MORENO A L’ARXIU MUNICIPAL DE PEGO

Les germanes Ortolà Moreno han fet una donació important a l’arxiu gràcies a la seua mare, Bienvenida Moreno, que amb el seu treball incansable i gran amor al poble va recopilar, guardar i conservar aquests documents tant valuosos per a la història de Pego.
Entre les moltes coses que ens han donat podem destacar la fotografia original de la construcció de les Escoles Graduades de 1931 i la col·lecció del setmanari El Eco de la Marina.
Moltes gràcies.


Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns · Xarxes Socials ·Escriu-nos · Visita'ns ·

Escriu-nos, envian's imatges

Pujar imatges

En enviar accepte la política de privadesa

Visita'ns, crida'ns

Adreça

Sant Doménech, nº 5 Pego(Alacant), 03780

Xarxes Arxiu Municipal de Pego

On estem