Arxiu Municipal de Rafelguaraf
/Carrer Jaume I, 2, 46666 Rafelguaraf, Valencia

Arxiu Municipal de Rafelguaraf

Desplaçament
Contacte: Mª Carmen Garrigues Garcia

L’arxiu municipal de Rafelguaraf conté documentació des de principis del s. XIX, conserva documentació sobre els llocs de Berfull, Tossalnou i Riu Rau.  No ha sofrit cap dany important, el que ha permet que hi haja una certa continuïtat en els documents.  

Està ubicat a l’edifici de l’Ajuntament de Rafelguaraf, està disgregat en diferents dependències; una en la planta baixa, altra en el primer pis (arxiu de gestió) i una dependència al segon pis. Aquesta disposició ha sigut causada per la falta d'espai i diferents remodelacions. Té un quadre de classificació propi, fruit de la gestió de la Secretaria.

Amb l’adhesió al Servei Mancomunat d’Arxius que es va iniciar en 2004, es va procedir a la realització de les tasques pròpies d’ordenació, catalogació i classificació de la seua documentació, que s'han continuat fins l'actualitat.

La cronologia d'aquesta documentació s'inicia el 1753 fins al 2019.

Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf Arxiu Municipal de Rafelguaraf

Fons documentals

Fons Arxiu Municipal de Rafelguaraf

Fons Tossalnou

Fons Jutjat de Pau

Fons Cambra Agrària Local

Hemeroteca

Documents més destacats

Com a documents més antics cal destacar uns llibres de “Cotos” d’arrossars de 1753. 

Altres series de documentació destacada son; Llibres d’Actes 1846-2004, Padró d’habitants 1818-2003, Llicències d’obres 1851-2002, Eleccions 1879-2004, Comptabilitat 1810-2003, Recaptació 1896-2002, Pòsit 1855-1992, Quintes 1838-2001.

Serveis i activitats

Servei intern a l’Administració

Servei extern al ciutadà;

– Sala de Consulta

– Servei de fotocòpies

– Biblioteca Auxiliar.

Sistema Arxivistic en Xarxa

Des de 2018 està integrat al Sistema Sistema Arxivistic en Xarxa (SAVEX) de la Generalitat Valenciana i visible en l’Opac.

Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans · Escriu-nos · Visitans ·

Escriu-nos, envian's imatges

Pujar imatges

En enviar accepte la política de privadesa

Visita'ns, crida'ns

Adreça

Carrer Jaume I, 2, 46666 Rafelguaraf, València

On estem